Misstänkta rånar handlar på pistolhot och flyr med guld värt en halv miljon baht i Nakhon Si Thammarat – Video

Nakhon Si Thammarat -

En misstänkt person rånade en guldbutik med pistolhot och skyndade sedan iväg med tre guldföremål värda cirka en halv miljon baht i Tha Sala-distriktet, säger polisen.

Tha Sala-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen på tisdagen (9 januarith) i en guldbutik i staden Tha Sala.

Polisen kom till guldbutiken och granskade CCTV-filmer som visade att den manliga misstänkte stoppade sin motorcykel framför guldaffären. Den misstänkte, som bar helhjälm, gick sedan in i butiken och rånade omedelbart butiken med en pistol. Han tog tre guldföremål värda cirka 700,000 XNUMX baht innan han skyndade iväg. Polisen jagar fortfarande efter den misstänkte vid presstillfället.

Detta var andra gången den här månaden, januari 2024, som en misstänkt person rånade guldbutiker i Tha Sala-distriktet. Första gången den misstänkte greps inom en timme.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.