Den berömda iranske boxaren Fariyar Aminipur dog efter en stor cykelolycka i Phukets gångtunnel

Phuket -

En berömd ung iransk boxare har dödförklarats efter en stor cykelolycka inne i Chalongs gångtunnel.

Chalongpolisen underrättades om olyckan klockan 8. på torsdag (08 januarith) inne i Chalong tunnelbanan på Chao Fa West Road.

Polis och räddningstjänst anlände till platsen för att hitta den utländska manliga ryttaren liggande på marken. Han fick svåra huvudskador och blödde kraftigt. I närheten hittade räddningspersonal den skadade stora cykeln. Vittnen berättade för Chalong-polisen att offret tappade kontrollen över sin stora cykel i en kurva inuti Chalongs gångtunnel. Han fördes till ett närliggande sjukhus där han tragiskt dödförklarades vid ankomsten. Phuket Express noterar att motorcyklar är lagligt förbjudna inne i alla gångtunneler i Phuket med varningsskyltar uppsatta före infarterna. Det rapporterades inte omedelbart av räddningspersonal om offret hade haft hjälm på sig.

Ryttaren identifierades senare som MR. FARIYAR AMINIPOUR, 23, iransk medborgare. HERR. FARIYAR bodde och studerade thaiboxning på Soi Ta-iad på Tiger Muay Thai i Chalong och är en välkänd boxare i ONE Lumpinee-boxningsprogrammet. Hans boxningsprofil hittar du här.

Chalongpolisen planerade att granska CCTV-bilder som är standard för dessa typer av olyckor.

Phuket Express uttrycker sina kondoleanser till Mr. Fariyars vänner och familj. Tiger Muay Thai, där han tränade, har också släppt ett uttalande om hans bortgång här.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.