Viral video av utlänning som kissar på baksidan av en TukTuk i Phuket retar thailändska sociala medieanvändare

Patong –

Ett videoklipp av en utländsk man som stod och kissade på baksidan av en Tuk Tuk i Patong har blivit viralt på sociala medier den här veckan, vilket har orsakat upprördhet och ilska från många thailändska sociala medieanvändare som krävde att utlänningen skulle arresteras och åtalas till lagens fulla omfattning.

Patong-polisen berättade för Phuket Express att de på måndagen (8 januari) kontrollerade och identifierade Tuk Tuk-föraren som Mr. Prathan Boonteam. Han berättade för polisen att händelsen dock var för två månader sedan och trodde att turisten nu var borta från Thailand för länge sedan.

Prathan kom ihåg att han på frågedagen plockade upp flera utländska passagerare från Bangla Road för att ta till ett lokalt hotell. En av de utländska männen stod på baksidan av Tuk Tuk och kissade öppet på vägen och såg ut att vara kraftigt berusad. Föraren bestämde sig för att bege sig till Patongs polisstation men den utländska mannen hoppade av Tuk Tuken och skyndade iväg.

Patongpolisen sa till Tuk Tuk-föraren att rapportera händelsen omedelbart i framtiden så att polisen skulle kunna fånga utlänningen för ytterligare rättsliga åtgärder.

Även om polisen tror att mannen inte längre är i Thailand arbetar de med hotellet där mannen enligt uppgift bodde och granskar CCTV för att försöka få fram hans personliga information så att han kan identifieras. Om mannen fortfarande är i Thailand kommer han att kallas för rättsliga åtgärder, om han har lämnat kommer mannen att flaggas av Immigration för framtida intervjuer och eventuella rättsliga anklagelser om han återvänder. Utlänningens namn och nationalitet är vid presstillfället okänt.

Videon är nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.