Spansk man arresterad för att ha stulit från en mongolisk kvinna på en nattklubb i Patong

Patong –

En spansk man greps efter att ha stulit en väska med en mobiltelefon, kontanter och nycklar från en mongolisk kvinna på en nattklubb på Bangla Road.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att söndagen (7 januarith) de arresterade en spansk man, 23. En stulen iPhone 14 Pro-mobiltelefon beslagtogs från honom. Han greps nära Bangla polisbox på Taweewong Road i Patong och fördes till Patongs polisstation för att åtalas för nattstöld.

Gripandet skedde efter på lördagen (den 6 januari) tidigt på morgonen när en mongolisk kvinna, vars namn undanhölls, lämnade in en anmälan till Patongpolisen. Hon berättade för polisen att hennes väska med iPhone, 10,000 XNUMX Baht i kontanter och en rumsnyckel stals. Hon hade placerat väskan på en soffa inne på en oidentifierad nattklubb på Bangla Road. Polisen fortsatte sin utredning och kontrollerade CCTV-bilder för att slutligen identifiera och arrestera den misstänkte. CCTV-bilder verkar tydligt visa mannen som tar och går iväg med handväskan.

Den misstänkte har inte lämnat något uttalande till pressen om anklagelserna och situationen. Hans namn undanhölls av Patongpolisen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.