Sex personer skadades efter bussolycka i Nakhon Si Thammarat

Nakhon Si Thammarat -

Sex personer har ådragit sig skador efter en bussolycka i Thung Song-distriktet.

Thung Song-polisen underrättades om olyckan på söndagskvällen (7 januarith) på den huvudsakliga Asia 41 Road i Nong Hong sub-distriktet. Räddningstjänst anlände till platsen för att hitta den vältade bussen nära en skola.

Sex skadade personer hittades bland personerna i bussen. De fördes till ett närliggande sjukhus.

Andra passagerare som inte skadades berättade för associerade thailändska medier att passagerarbussen färdades från Bangkok på väg till södra Thailand. Busschauffören ska ha tappat kontrollen precis innan kraschen.

Vid presstillfället var detaljerna fortfarande begränsade och varken namnet på föraren eller passagerarna hade lämnats ut till thailändska medier.

Olyckan ska undersökas av både bussbolaget och polisen. Ett uttalande från busschauffören samlades också in av polisen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.