Två papperslösa kambodjaner greps för att ha sålt glasögon på Patong Beach

Patong –

Två papperslösa kambodjanska män greps efter att de hittats sälja glasögon på Patong Beach.

Region 8-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades från lokala invånare om att två papperslösa migranter irriterade turister på Patong Beach. De försökte sälja glasögon vilket orsakade allmän olägenhet.

På lördagen (den 6 januari) identifierades de två arresterade endast som Mr Ya och Channy Lay. De kunde inte uppvisa sina pass eller någon form av arbetstillstånd för poliser och de fördes till Patongs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder och utvisning.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.