Rysk man greps i Phuket efter att ha tagit bort minderårig från föräldrarnas vårdnadshavare

Phuket -

En rysk man greps på Phukets internationella flygplats efter att han påstås ha tagit bort en minderårig under 18 år från deras föräldrar.

Phuket Immigration berättade för Phuket Express att på fredagskvällen (5 januarith) arresterade de en 63-årig rysk man på Phukets internationella flygplats.

Han anklagas för att ha tagit bort en minderårig äldre än 15 år men högst 18 år från deras föräldrar eller vårdnadshavare även om samtycke gavs.

Han greps vid den internationella ankomstterminalen och fördes till Patongs polisstation. Den ryske mannen har inte släppt något uttalande till pressen.

I nuläget har den misstänktes namn och detaljerna i situationen undanhållits från pressen. Phuket Express kommer att uppdatera situationen om mer information släpps.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.