Phuket summerar sju dagar med två dödsfall under nyår Trafiksäkerhetskampanj

Phuket -

Phuket har meddelat totalt 2 dödsfall med 40 skador och 41 olyckor på sju dagar (29 december 2023 – 4 januari 2024) av det nya året sju dagars trafiksäkerhetskampanj.

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express på fredagen (5 januari) detaljer om den sjunde dagen av säkerhetskampanjen (4 januari) med totalt 5 trafikolyckor och 5 skador.

Det inträffade 4 trafikolyckor med 4 skador i Mueang Phuket-distriktet. En trafikolycka med 1 skada inträffade i Thalang-distriktet. Det inträffade inga trafikolyckor i Kathu-distriktet.

Phuket hade två dödsfall totalt under den sju dagar långa kampanjen.

En 33-årig manlig förare dog efter att hans pickup kolliderade med en annan pickup och en sedan i Thalang, det första dödsfallet som rapporterades i Phukets New Year's Seven Day Road Safety Campaign.

En thailändsk förare dog och en utländsk förare skadades efter att en stor cykel kolliderade med en mindre motorcykel i Kathu.

Phuket rapporterar totalt två dödsfall under sex dagar nyår sju dagars trafiksäkerhetskampanj.

Det thailändska departementet för katastrofförebyggande och begränsning (DDPM) rapporterade fredagen (5 januari) totalt 284 dödsfall, 2,307 2,288 skadade och 29 2023 trafikolyckor under sju dagar (4 december 2024 – XNUMX januari XNUMX) på ​​det nya året Sju dagars trafiksäkerhetskampanj i Thailand.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.