Phuket rapporterar totalt två dödsfall under sex dagar nyår sju dagars trafiksäkerhetskampanj

Phuket -

Phuket har meddelat totalt 2 dödsfall med 35 skador och 36 olyckor på sex dagar (29 december 2023 – 3 januari 2024) av den nya sjudagarskampanjen för trafiksäkerhet (29 decemberth, 2023 till 4 januari 2024).

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express torsdagen (4 januari) detaljer om den sjätte dagen av säkerhetskampanjen (3 januari) med totalt 7 trafikolyckor, 6 skador och 1 dödsfall.

Det inträffade 2 trafikolyckor med 2 skador i Mueang Phuket-distriktet. Två trafikolyckor med 2 skador inträffade i Thalang. Tre trafikolyckor med två skador och en död var i Kathu-distriktet.

Relaterad berättelse:

En thailändsk förare dog och en utländsk förare skadades efter att en stor cykel kolliderade med en mindre motorcykel i Kathu.

Alla trafikolyckor involverade motorcyklar.

Fem var fortkörningsrelaterade.

Fyra trafikolyckor skedde på raka vägar.

Phuket har nu haft två dödsfall totalt, den femte dagen av kampanjen.

Phuket har tillkännagett det första dödsfallet med 29 skador och 29 olyckor under fem dagar (29 december 2023 – 2 januari 2024) i den nya sjudagarskampanjen för trafiksäkerhet (29 december)th, 2023 till 4 januari 2024).

En 33-årig manlig förare dog efter att hans pickup kolliderade med en annan pickup och en sedan i Thalang, det första dödsfallet som rapporterades i Phukets New Year's Seven Day Road Safety Campaign.

Phuket rapporterar totalt två dödsfall under sex dagar nyår sju dagars trafiksäkerhetskampanj.

En thailändsk förare dog och en utländsk förare skadades efter att en stor cykel kolliderade med en mindre motorcykel i Kathu.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.