Motorcykelkollision dödar thailändsk man, skadar utländsk man i Kathu

Kathu –

En thailändsk förare dog och en utländsk förare skadades efter en motorcykelkrock i Kathu.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan vid 8-tiden. på onsdag morgon (00 januarird) på Wichit Songkram Road i Baan San, Kathu. De kom till platsen för att hitta en skadad motorcykel på vägen. Ytterligare en skadad motorcykel hittades i motsatt körfält.

Föraren av en större motorcykel, endast identifierad som Mr. Nirandorn, 43, från Ranong, dödförklarades i motsatt körfält med sin motorcykel. Den utländska ryttaren, vars namn undanhållits av myndigheterna, hade ådragit sig icke-livshotande skador och fördes till ett lokalt sjukhus.

Vittnen berättade för räddningsarbetarna att den thailändska mannen Nirandorn tappade kontrollen över sin motorcykel i en kurva. Han körde in i motsatt körfält över mittreservatet innan han kolliderade med den rörliga motorcykeln som kördes av den utländska föraren.

Den utländska mannen ligger kvar på ett sjukhus och återhämtar sig från presstid medan olyckan granskas av relevanta brottsbekämpande tjänstemän. En video av olyckan finns nedan, tittaren rekommenderas.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.