Phuket drabbas av första döden på femte dagen av nyåret Sju dagars trafiksäkerhetskampanj

Phuket -

Phuket har meddelat det första dödsfallet med 29 skador och 29 olyckor på fem dagar (29 december 2023 – 2 januari 2024) av den nya sjudagarskampanjen för trafiksäkerhet (29 decemberth, 2023 till 4 januari 2024).

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express på onsdagen (3 januari) detaljer om den femte dagen av säkerhetskampanjen (2 januari).

Det inträffade 3 trafikolyckor med 2 skador och 1 dödsfall den femte dagen (2 januari). En trafikolycka med en skada inträffade i Mueang Phuket-distriktet. Två trafikolyckor med 1 skada och 1 dödsfall inträffade i Thalang. Det inträffade inga trafikolyckor i Kathu-distriktet.

Två trafikolyckor involverade motorcyklar och en involverade en pickup.

Tre var fortkörningsrelaterade.

Alla tre olyckorna skedde på raka vägar.

Phuket har nu haft ett dödsfall totalt, den femte dagen av kampanjen.

En 33-årig manlig förare dog efter att hans pickup kolliderade med en annan pickup och en sedan i Thalang, det första dödsfallet som rapporterades i Phukets New Year's Seven Day Road Safety Campaign.

Phuket rapporterar totalt 26 olyckor under fyra dagar nyår sju dagars trafiksäkerhetskampanj

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.