Phuket rapporterar totalt 26 olyckor under fyra dagar nyår sju dagars trafiksäkerhetskampanj

Phuket -

Phuket har meddelat totalt 26 trafikolyckor med 27 skador på fyra dagar (29 december 2023 – 1 januari 2024) av den nya sjudagarskampanjen för trafiksäkerhet (29 decemberth, 2023 till 4 januari 2024).

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express på tisdagen (2 januari) detaljer om den fjärde dagen av säkerhetskampanjen (januari) 1).

Det inträffade 6 trafikolyckor med 6 skador den fjärde dagen (1 januari). Fyra trafikolyckor med fyra skador inträffade i Mueang Phuket-distriktet. Två trafikolyckor med två skador inträffade i Thalang. Det inträffade inga trafikolyckor i Kathu-distriktet. Inga dödsfall rapporterades.

Alla sex trafikolyckor involverade motorcyklar.

En av de inblandade i rattfylleri och fyra var fortkörningsrelaterade.

Alla trafikolyckor skedde på raka vägar.

Sedan fyra dagar efter att kampanjen startade har Phuket fortfarande rapporterat noll dödsfall.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.