Phuket rapporterar totalt 20 olyckor under tre dagar av nyår sju dagars trafiksäkerhetskampanj

Phuket -

Phuket har meddelat totalt 20 trafikolyckor med 21 skador på tre dagar (29 december – 31 december) av den nya sjudagarskampanjen för trafiksäkerhet (29 decemberth, 2023 till 4 januari 2024).

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express på måndagen (1 januari) detaljer om den tredje dagen av säkerhetskampanjen (3 december)1).

Det inträffade 8 trafikolyckor med 9 skador den tredje dagen (31 decemberh). Fyra trafikolyckor med fyra skador inträffade i Mueang Phuket-distriktet. En trafikolycka med en skada inträffade i Thalang. Tre trafikolyckor med fyra skador inträffade i Kathu-distriktet. Inga dödsfall rapporterades.

Alla dessa 8 trafikolyckor involverade motorcyklar.

Fem av de inblandade i rattfylleri och tre var fortkörningsrelaterade.

Fyra trafikolyckor skedde på raka vägar, en var i en korsning och tre var på branta vägar.

Sedan tre dagar efter att kampanjen startade har Phuket fortfarande rapporterat noll dödsfall.

Phuket har tillkännagett totalt 12 trafikolyckor med 12 skador under två dagar (29 december – 30 december) av den nya sjudagarskampanjen för trafiksäkerhet (29 december)th, 2023 till 4 januari 2024).

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.