Phuket rapporterar totalt 12 olyckor under två dagar av nyåret sju dagars trafiksäkerhetskampanj 

Phuket -

Phuket har meddelat totalt 12 trafikolyckor med 12 skador på två dagar (29 december – 30 december) av den nya sjudagarskampanjen för trafiksäkerhet (29 decemberth, 2023 till 4 januari 2024).

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express idag (31 december) detaljer om den andra dagen (30 december)th).

Det inträffade 8 trafikolyckor med 8 skador den andra dagen (30 decemberth). Två trafikolyckor med två skador inträffade i Mueang Phuket-distriktet. Tre trafikolyckor med tre skador inträffade i distrikten Thalang och Kathu. Inga dödsfall rapporterades.

Av dessa 8 trafikolyckor involverade 7 trafikolyckor motorcyklar och en trafikolycka var med en cykel.

Två av de inblandade i rattfylleri och den andre körde fort.

Sju trafikolyckor skedde på raka vägar och den andra i normal kurva.

Sedan två dagar efter kampanjen har Phuket fortfarande rapporterat noll dödsfall.

Phuket har meddelat totalt fyra trafikolyckor med fyra skador den första dagen (29 decemberth) av New Year Seven Day Road Safety-kampanjen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.