Rysk tonåring greps påstås ha försökt mörda sin mor i Phuket

Phuket -

En rysk tonåring greps efter att han ska ha försökt använda en kniv för att skära sin egen mammas hals i Thalang.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen från Thalang-sjukhuset i fredags (29 december)th). De åkte till sjukhuset för att hitta den 46-åriga ryska kvinnliga vars namn undanhölls av polisen. Hon hade ådragit sig svåra skador i nacken av flera stick- och huggskador.

Den ryska kvinnan försökte berätta för polisen sin historia genom att skriva på ett papper eftersom hon inte kunde tala på grund av sina skador men var medveten och alert. Hon berättade för polisen att hennes son hade skadat henne i deras hus. Polisen gick till huset för att hitta massor av blod på golvet och en kniv hittades på platsen.

Thalang-polisen underrättades senare av Phukets turistpolis att det fanns en ung utländsk man som hade anlänt till Phukets turistpolisstation i nöd och kan vara den misstänkte. Thalangpolisen gick till Phukets turiststation.

Polisen i Thalang bekräftade att den unge mannen är den 17-årige sonen till den skadade ryska kvinnan. Han fördes till Thalangs polisstation. Han åtalas för försök till mord på sin egen mamma. Hans namn undanhölls på grund av att han var ung.

Offret angav inga skäl till att hennes son kan ha attackerat henne och vid presstillfället var tonåringen fortfarande bedrövad och hade inte släppt några uttalanden.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.