Phuket startar första dagen på nyåret sju dagars trafiksäkerhetskampanj med fyra olyckor

Phuket -

Phuket har meddelat totalt fyra trafikolyckor med fyra skador den första dagen (29 decemberth) av New Year Seven Day Road Safety-kampanjen.

Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) kontor berättade för Phuket Express idag (30 december)th) detaljer den första dagen (29 decemberth) av New Year Seven Days Road Safety-kampanjen från den 29 decemberth, 2023 till 4 januari 2024.

Det inträffade totalt fyra olyckor med fyra män skadade. Inga dödsfall rapporterades.

Tre trafikolyckor med tre skador inträffade i Mueang Phuket-distriktet. En trafikolycka med en skada inträffade i Kathu-distriktet.

Av dessa fyra trafikolyckor var tre trafikolyckor med motorcyklar och en trafikolycka en cykel.

Två av de inblandade i rattfylleri och den andre körde fort.

Tre trafikolyckor skedde på raka vägar och den andra i normal kurva.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.