UPPDATERING: Två personer greps för att ha mördat man nära Karaoke i Patong

Patong –

Två misstänkta greps efter att de påstås ha mördat en man vid en karaoke i Patong.

Vår tidigare historia:

En man hittades död med ett knivhugg framför en karaoke i Patong.

Nu till uppdateringen:

Patongpolisen berättade för Phuket Express på torsdagen (28 decemberth) att de nu har gripit två misstänkta. En greps vid en karaoke på Phra Baramee Road i Patong och den andra greps i en närbutik på Sririrat Road i Patong. En kniv beslagtogs av dem. De fördes till Patongs polisstation för att åtalas för uppsåt att mörda.

Omständigheterna bakom vad som orsakade händelsen avslöjades dock inte av Patong-polisen, som hänvisade till det faktum att de fortsatte att utreda och undersöka det övergripande brottet.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.