Patong motorcykeltjuv arresterad

Patong –

En motorcykeltjuv greps i Patong.

Patongpolisen berättade det för Phuket Express tidigare denna månad den 16 decemberth, en oidentifierad motorcykelägare lämnade in en rapport om att deras motorcykel var parkerad framför en lägenhet på Taweewong Road i Patong på natten. Två timmar senare försvann motorcykeln.

Polisen fortsatte sin utredning och kontrollerade CCTV i närheten. På onsdag (27 decemberth) Patongpolisen arresterade till slut den misstänkte som bara identifierades som Mr. Joy, 37. Den stulna motorcykeln från Patong togs i beslag. Polisen beslagtog också två andra stulna motorcyklar i Wichit och i Phuket City från honom. Han fördes till Patongs polisstation för flera anklagelser om stöld.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.