Tidigare soldat arresterad med 2,740 0.5 meth-piller och XNUMX kg Crystal Meth i Chalong

Chalong –

En före detta soldat arresterades med 2,740 XNUMX metamfetaminpiller och ett halvt kilo kristallmetamfetamin i Chalong.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att på måndagen (25 decemberth) arresterade de en man som endast identifierades som vicekorpral Nin, 30. Han var en före detta soldat i Nakhon Si Thammarat. Han beslagtogs av 2,740 576 metamfetaminpiller och XNUMX gram kristallmetamfetamin. Han greps i en butik i Chalong.

Gripandet kom efter att Chalong-polisen fått ett tips om att den misstänkte sålde illegala droger i Chalong-området. Han ska ha varit en betydande knarklangare i området. Han greps när han levererade illegala droger till en kund i butiken. Polisen fortsatte sökandet i ett hyresrum på Luang Por Cham Road i Chalong och ska även ha hittat fler illegala droger.

Han fördes till Chalongs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja.

Det uppgavs inte av Chalong-polisen om den tilltänkta kunden också åtalades.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.