Brandskador hem i Wichit orsakar över 300,000 XNUMX baht i skador

Wichit –

En brand har skadat ett hus i ett bostadsområde i Wichit.

Brandmän från Wichit kommun underrättades om branden efter lunchtid på måndagen (25 december)th) vid byn Phuket Villa 3 Soi 4/4.

Brandmän med två brandbilar kom till platsen för att hitta mycket svart rök som kom ut från huset. Det tog cirka 20 minuter att kontrollera branden och branden spred sig inte till närliggande hus. Husets kök totalförstördes men lyckligtvis har inga personskador rapporterats.

Mrs. Jantana Suppawiriyakorn, ett vittne, berättade för Phuket Express att hon hade kokat ljus, bivax och några örter i köket på baksidan av huset när elden från spisen spred sig mycket snabbt. Hon försökte släcka branden med en våt trasa men misslyckades. Kostnaden för skadeståndet uppskattas till mer än 300,000 XNUMX baht. Den exakta orsaken till branden utreds fortfarande av kriminalpolisen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.