Phuket to Hold Discover Countdown 2024 i Phukets gamla stadsdel

Phuket -

Discover Phuket Countdown 2024 kommer att hållas från den 30 decemberth till december 31st i Phukets gamla stadsdel.

Phukets borgmästare Saroj Angkanapilart berättade för Phuket Express att nedräkningsevenemanget kommer att hållas vid Chartered Intersection från 4:30. vidare båda dagarna. Området kommer att dekoreras med färgglada ljusdisplayer.

På lördagen den 30 decemberth kommer att vara en speciell Lard Yai-marknad och på söndag (31 decemberst) den normala Lard Yai söndagsmarknaden. Det blir konserter från kända thailändska sångare och artister på söndag. Staden kommer att fira in det nya året tillsammans med härliga fyrverkerier!

Vi ses där!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.