Indiska medborgare stannar kvar i 6 år, arresterades för påstådda lånehajaraktiviteter i Nonthaburi

Nonthaburi—

Den 20 december 2023 fångade immigrationstjänstemän i provinsen i Nonthaburi en indisk misstänkt som stannade över 2,366 XNUMX dagar i Thailand och påstås ha varit inblandad i illegala lånehajaraktiviteter i Mueang Nonthaburi, Nonthaburi.

Enligt en rapport från Royal Thai Immigration officers utfärdades deras senaste policy för att lösa olagliga lånehajskuldproblem av den thailändska regeringen, och som ett resultat av detta utförde tjänstemännen en undersökning av en påstådd lånehaj på en Muenag Nonthaburi-marknad som var offentligt identifierad endast som Mr. Kay, en 39-årig indier.


Emellertid upptäckte immigrationstjänstemän att Kay hade stannat kvar i Thailand i mer än 6 år, eller 2,366 XNUMX dagar, och hade en anteckningsbok som listade flera inkasso på Kays bostad, sade immigrationstjänstemän.

Till en början förnekade Kay anklagelsen om att vara en lånehaj och påstods ha sagt till immigrationstjänstemän att anteckningsboken ägdes av en av hans indiska vänner. Nonthaburi-invandringen lovade att undersöka ytterligare för att hitta de inblandade individerna och hålla dem ansvariga för sina brott.

Den här artikeln dök ursprungligen upp på vår systerwebbplats The Pattaya News.

Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.