Ukrainsk man allvarligt skadad efter att en taxi körde in i hans motorcykel i en korsning i Phuket – VIDEO

Phuket -

En manlig ukrainare har ådragit sig svåra skador efter att hans stora cykel krockade med en taxi i en korsning i Rassada, Mueang Phuket.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan vid 4-tiden. på tisdag (30 decemberth) vid en korsning nära Tesco Lotus Samkong.

De kom till platsen för att hitta den utländska motorcykelföraren. Han fick allvarliga skador och han fördes till ett närliggande sjukhus. I närheten hittade räddningstjänsten den skadade stora cykeln och taxibilen. Den manlige ryttaren identifierades senare som en 28-årig ukrainsk man, men hans namn undanhölls.

En dash cam-video av en bil bakom olyckan visar att motorcykeln stoppades vid rött ljus i korsningen. När ljuset precis blev grönt började den stora cykeln gå rakt och taxibilen träffade den stora cykeln.

Polisen i Phuket fortsätter sin utredning för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder. Taxichauffören var inte identifierad för pressen.

Varning för grafiskt innehåll i CCTV-filmen nedan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.