Laotisk och iransk medborgare arresterades i Phuket för olaglig vistelse i Thailand

Phuket -

En laotisk och en iransk medborgare greps i Phuket efter att de upptäckts vara illegalt vistande utlänningar i Thailand.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att på tisdagen (20 decemberth) de och Phuket Immigration arresterade en laotisk och en iransk medborgare. De står åtalade för att olagligt ta sig in och vistas i landet utan tillstånd och väntar på att bli utvisade.

Detaljer om de två männen avslöjades inte av relevanta tjänstemän förutom att rapportera händelsen i allmänhet till pressen. De två utlänningarna har inte släppt något uttalande till pressen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.