Kvinna dör efter motorcykelolycka med pickup i Karon-Video

Karon-

En kvinnlig motorcykelförare dog efter att hon blivit påkörd och sopad under en pickup i Karon.

Räddningspersonal underrättades om olyckan tisdagen (19 december) på Karon Beach Road framför ett populärt hotell i Karon.

De första svararna kom till platsen för att hitta den skadade vita pickupen på vägkanten. Föraren, Phonprom Patlak, väntade på platsen för myndigheterna. I närheten hittade räddningstjänsten en skadad svart motorcykel. Kroppen av en kvinnlig motorcykelförare hittades med ansiktet nedåt och fast under pickupen med flera allvarliga skador. Hon identifierades senare av Karonpolisen som Marisa Gaygiyae, thailändsk nationalitet.

CCTV-bilder i närheten (Nedan) visar att pickup-föraren, Phonprom, verkade ha tappat kontrollen över sitt fordon från motsatt körfält innan han körde in i motorcykeln som kördes av Marisa. Karonpolisen fortsätter sin utredning för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

Varning för grafiskt innehåll i CCTV-filmen nedan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.