Thailand International Boat Show för att öka Phukets turism

PRESSMEDDELANDE:

Thailand International Boat Show för att stärka Phukets turismekonomi och visa upp Phuket som nav för fritids- och marinan i Sydostasien

Från de senaste lyxyachter till superyachter, privata jetplan och mer, 2024 Thailand International Boat Show kommer att visa upp landets marina fritidslivsstil och lyxiga meriter.

Thailand, 18 december 2023 – Visa upp en rad lyxyachter, superyachter, privata jetplan och mer på flera miljarder baht Thailand International Boat Show Ett lyxigt livsstilsevenemang kommer att stärka Phukets ekonomi och exklusiva turism med tusentals individer med hög nettovärde som förväntas delta i mässan och generera minst 500 miljoner baht för den thailändska marinindustrin för fritid och lyxlivsstil.

Med många båtar och livsstilsvarumärken som ställer ut från hela världen, strävar arrangörerna JAND Events efter att öka Phukets dragningskraft som en destination för investeringar och affärer bland det internationella samfundet, samtidigt som de arbetar nära med den thailändska regeringen och industrins intressenter för att driva yachtturism och cementera Thailands position som Sydostasiens marina nav för fritidsaktiviteter.

"Responsen på Thailand International Boat Show 2024 A Luxury Lifestyle Event har varit utmärkt. Vi har utökat utrymmet i vattnet för att ta emot mäklare och varumärken och kommer att ha ett brett utbud av lyxbåtar i alla storlekar upp till superyachter på mässan. Vi har också sett en betydande tillväxt i antalet lyxvarumärken och företag som ställer ut. Showen har blivit en plattform som inte bara kommer att driva försäljning och affärer för marin- och lyxindustrin, utan också attrahera internationella investerare som är angelägna om att göra affärer och bo i Phuket,” kommenterade David Hayes, VD för arrangörerna JAND Event.

Nya innovationer för mässan 2024 inkluderar invigningen Thailand Yachting konferens – en B2B-plattform för idéutbyte mellan lokala och internationella affärsmän – och Robb Rapportera Thailand Best Of The Best Yachting Awards Gala – ett firande av de bästa yachter och märken.

Arrangörerna räknas som den största båtmässan i Thailand och leder också vägen inom hållbar affärspraxis. Genom att minska mässans miljöavtryck och klimatkompensation är Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event den första mässan i sitt slag som är koldioxidneutral.

I vattnet kommer Boat Lagoon Yachting att visa upp tre Princess Yachts bland ett antal andra märken på mässan med höjdpunkten Princess Y95 – den största båtvisningen för första gången i Thailand.

Simpson Marine har det största utbudet i vatten med sex båtar inklusive en Sanlorenzo SX76, Lagoon 51 och Fairline Targa 45, medan Derani Yachts kommer att visa upp tre båtar från det populära märket Axopar samt den slående Brabus Shadow 500 Cabin och en Greenline 40.


Andra båtmäklare med båtar i vattnet inkluderar Asia Marine, Asia Yacht Agency, Asia Yachting, Extreme Marine (Thailand), Go Boating, Lee Marine, Leopard Catamarans, Northrop & Johnson, The Yacht Sales Co och V Yachts Asia.

Som komplement till visningen i vattnet finns ett brett utbud av marina företag och produkter, och tjänster från lyxlivsstilssektorn som kommer att ställa ut på land. Utställer i det nya specialbyggda luftkonditionerade utställningsutrymmet är A. & Marine, Aqua Air Asia, ASA Group, Cholamark Boat, Flexiteek, FLS Yachts, Hull Co. Ltd, Marine Services Asia, Nava by Thaicom, Nespresso, Octopus Electrical Service, Royal Phuket Marina, SEA Yacht Sales, Siam Legal (Thailand) och Thailand Privilege. På strandpromenaden vid Royal Phuket Marina finns AMI Marine International, Aoy’s Hoy Oyster Bar, Disabled Sailing Thailand, Entropy Solar, Hilda Loe Associates, SEABOB, Torqeedo Asia Pacific och UWC International School.

Platsen att vara och ses i januari varje år, Thailand International Boat Show är känd för sina sociala aktiviteter. Från jazz på strandpromenaden och live DJ-uppträdanden, till uteservering, ostron, champagne och cigarrer, det finns mycket att se och göra, dag som natt. Och på barnens dag (13 januari) kommer det att finnas en rad aktiviteter för de yngsta familjemedlemmarna som säkerställer att det finns något för alla på Thailand International Boat Show 2024.

Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event kommer att hållas 11-14 januari 2024 på Royal Phuket Marina och är öppen dagligen från 13:00 till 20:00 förutom söndagen den 14 januari då showen stänger klockan 19:00. För mer information besök www.thailandinternationalboatshow.storkök.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.