Brandskada snookerklubben i Kathu

Kathu –

En brand har skadat en snookerklubb i Kathu. Inga personskador rapporterades.

Överstelöjtnant Natthaya Supannapong från Kathupolisen underrättades om branden i en snookerklubb nära ett universitet i Kathu i måndags (18 december).

Brandmän med brandbilar anlände till platsen för att konstatera att mycket rök kom ut från snookerklubben. Branden fick snabbt kontroll för att förhindra spridning till närliggande verksamheter. Inga personskador rapporterades.

Snookerbord inne i lokalen skadades kraftigt av branden även om den exakta uppskattade kostnaden för skador inte offentliggjordes av relevanta myndigheter eller lokalens ägare, som inte var identifierad. Orsaken till branden utreds fortfarande av kriminalpolisen och är ännu inte fastställd.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.