Trailer Truck välter på Main Phuket Road

Phuket -

En släpvagn voltade på en huvudväg i Phuket vilket orsakade betydande trafikförseningar.

Phuket City Police underrättades om olyckan på söndagseftermiddagen (17 decemberth) på Thep Krasattri Road norrut till Rassada. De första insatserna kom till platsen för att hitta den vältade släpbilen som helt blockerade vägen.

Föraren, identifierad endast som Mr Jiradet, 25, berättade för polisen att han levererade produkter till ett köpcentrum i närheten. Han erkände att han försökte ta sig in i fel ingång och när han försökte backa ut, träffade den bakre delen av lastbilen mittreservatet och välte.

Trafiken försenades i cirka en timme men inga personskador uppstod. Det var oklart om föraren skulle ställas inför rättsliga anklagelser för olyckan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.