Man hittades med 200 meth-piller efter att polisen kallades till ett slagsmål i Chalong

Chalong –

En man hittades med 200 metamfetaminpiller efter att polisen underrättats om ett slagsmål i Rawai.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om ett slagsmål på söndagen (17 decemberth) i Thai Mai Village. De kom till platsen för att hitta mannen som ska ha startat konfrontationen. Enligt polisen såg den misstänkte mannen mycket misstänksam ut vilket fick polisen att genomföra en husrannsakan på hans fysiska person, vilket är lagligt i Thailand.

Den misstänkte mannen hittades vid polisens sökning med 200 metamfetaminpiller. Han fördes till Chalongs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja.

Hans namn släpptes dock inte av Chalong-polisen eller detaljerna i slagsmålet som ursprungligen uppmärksammat brottsbekämpningen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.