Tonåringar öppnar eld i Phuket Town Home, skadar ung man med ett skarpt vapen

Phuket -

En grupp tonåringar öppnade eld mot ett bostadshus innan de skadade en ung man med ett vasst vapen i Phuket Town. Polisen har uppgett att en tidigare tvist mellan de två parterna tros ha varit orsaken.

Phuket City Police underrättades om händelsen klockan 1 på fredagen (50 december)th) i ett hus i Soi Ton Poe, Talad Yai. De kom till huset för att hitta ett skadat fönster. Ett kulhål och två kulpatroner hittades också.

Husägaren, vars namn inte offentliggjordes av myndigheterna, berättade för polisen att det var cirka fem tonåringar på motorcyklar som kom till huset och bad om att få träffa sin son. Han berättade för dem att hans son inte var där och sedan öppnade tonåringarna eld mot huset med en pistol innan de skyndade iväg.

När hans son kom tillbaka till huset följde han efter tonåringarna till infarten till en närliggande väg och tonåringarna högg hans sons hand med ett vasst föremål.

I det här skedet tror polisen att de misstänkta och offret kan ha haft tumultartade problem tidigare. Oavsett vad jagar polisen efter tonårsmisstänkta för ytterligare rättsliga åtgärder.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.