En person skadad efter att kranbil kraschade in i hem och fordon i Patong – Videor

Patong –

En kranbil kraschade in i minst två elstolpar, två hem och minst sex bilar och fyra motorcyklar innan den fattade eld i Patong. En person har skadats.

Brandmän underrättades om olyckan på lördagsmorgonen (16 decemberth) på 50 Years Hill Road i Patong. De kom till platsen för att hitta den skadade kranbilen som hade kraschat in i bostäder och fattat eld.

Minst två elstolpar, två hem, fyra motorcyklar och sex bilar, inklusive en pickup, skadades. Av dessa bilar totalförstördes tre av dem i kraschen.

En oidentifierad förare av en lastbil skadades också. Pickupen satt fast mellan kranbilen och ett träd. Lastbilschauffören, vars namn endast släpptes som Mr. Tom, hade fått bröstsmärtor. Han sa att han körde bakom kranbilen på väg upp på backen.

Enligt Tom verkade kranbilen inte kunna ta sig uppför backen innan den rörde sig bakåt. Efter att kranbilen kraschat in i hans pickup och ett träd, hoppade han ut från sin pickup för att fly från branden.

Patongpolisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder. En betydande ekonomisk skada tillskrivs olyckan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.