Brand förstör lyxsedan som tillhör polisen i Kathu-Video

Patong-

En brand i Kathu förstörde en lyxsedan som tillhörde en Patong-polis.

Brandmän från Patong kommun underrättades om branden efter midnatt på fredagen (15 december)th) framför ett hotell nära en bensinstation på Phra Baramee Road i Kathu.

Brandmän med en brandbil och Phuket Express-reportrar anlände till platsen för att konstatera att sedanen redan var kraftigt övertänd. Området spärrades tillfälligt av för trafik medan brandmännen släckte branden som tog en halvtimme.

Sedanen tillhör en biträdande polischef i Patong, men namnet på polismannen kunde inte identifieras och inga skador rapporterades.

Polismannen som ägde fordonet berättade för reportrar att han var på väg tillbaka från Patong till sitt hus i Mueang Phuket. Helt plötsligt började rök komma ut från maskinrummet framför. Han stoppade sedanen och flydde innan branden spred sig mycket snabbt.

I detta tillstånd tros det att ett motorfel orsakade branden.

Liknande historia:

En förare har klarat sig undan skador efter att en skåpbil i Chalong släckts av en brand.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.