Brandskador sedan i Phuket Town, tredje bilen på en vecka – Video

Phuket -

En brand skadade en sedan i Phuket Town, vilket är den tredje bilbranden på en vecka.

Brandmän från Phuket City kommun underrättades om branden på Surin Road nära Phuket City Municipality Office i Talad Yai underdistrikt sent på fredagskvällen (15 december).

De kom till platsen med en brandbil för att konstatera att sedanen brann kraftigt. Det tog cirka 15 minuter att kontrollera branden. Sedanens främre del skadades av branden. Föraren, vars namn inte släpptes till pressen, sa att när branden startade stoppade han sedanen och sprang iväg. Till följd av detta rapporterades inga personskador.

Det är den tredje bilbranden på bara en vecka i området.

Relaterade artiklar:

En brand i Kathu förstörde en lyxsedan som tillhörde en Patong-polis.

https://thephuketexpress.com/2023/12/16/fire-destroys-luxury-sedan-belonging-to-police-officer-in-kathu-video/

En förare har klarat sig undan skador efter att en skåpbil i Chalong släckts av en brand.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.