Brandskademassagebutik i Kathu

Kathu –

En brand har skadat en massagebutik i Kathu. Många människor rymde från branden.

Brandmän från Kathu kommun underrättades om branden i en massagebutik bredvid en bar på Wichit Songkram Road nära Kathu Water Fall Intersection i Kathu på fredagskvällen (15 december)th).

De första räddningspersonalen kom till platsen och upptäckte att andra våningen i massagebutiken var kraftigt övertänd. Det tog ungefär en halvtimme att kontrollera branden.

Andra våningen i butiken skadades kraftigt och många människor rymde från butiken inklusive en utländsk kund. Inga personskador rapporterades. I det här skedet tros brandorsaken ha kommit från en elektrisk kortslutning.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.