Första årliga Kata – Karon Carnival lanserad – FOTO TUR

Karon –

Den första årliga Kata – Karon Carnival lanserades för att stärka den lokala turismen.

Vår tidigare historia:

Kata Karon Carnival hålls från och med tisdag (12 decemberth) till torsdag (14 decemberth) i Karon.

Nu till uppdateringen:

Karnevalen lanserades av Phukets viceguvernör Sattha Thongkam i Nong Harn Lake Public Park på tisdagen (12 december). Guvernör Sattha sa att den första årliga Kata – Karon Carnival syftar till att öka lokal turism i Kata och Karon. Fler thailändska och utländska turister kommer att veta att det finns många platser i Phuket att besöka, inklusive Kata och Karon.

Det finns många aktiviteter som traditionella thailändska uppträdanden, lokala sångare och musikband, kabaréshower, fantasiparader, många matstånd och mer. Många thailändare och utlänningar tittade på karnevalsparaden.

Relaterade artiklar:

Den årliga Patong-karnevalen pågår för att markera början på Phukets turismhögsäsong.

Phuket kommer att hålla Kamala on the Beach-eventet från 15 december till 17 decemberth.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.