Trettio luftkonditioneringskompressorer stulna från ett hotell i Thalang

Thalang –

Trettio luftkonditioneringskompressorer och två enorma vattenpumpar rapporterades stulna från ett hotell i Cherng Talay.

Ägaren till ett oidentifierat hotell på fyra våningar i Bangtao, Rattanon Ploysri, sa till The Phuket Express att klockan 3 den 00 decemberth, berättade en säkerhetsvakt för honom att tjuvar stal 30 luftkonditioneringskompressorer och två enorma vattenpumpar utanför byggnaden på relativt kort tid trots att hotellet var omgivet av staket. Den beräknade kostnaden för skador är cirka en miljon baht.

Rattanon lämnade in en anmälan till Cherng Talay-polisen. Han berättade för polisen att tjuvar påstås ha stulit luftkonditioneringskompressorer från närliggande platser många gånger också.

För fem år sedan stal tjuvar också från hans poolvilla bredvid hans hotell. Han uppmanade polisen att snabbt gripa de misstänkta och spekulerade i att de kunde vara samma individer.

Vid presstillfället var tjuvarna fortfarande på fri fot.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.