Föraren överlever efter att skåpbil tar eld i Chalong – VIDEOS

Chalong –

En förare har klarat sig undan skador efter att en skåpbil i Chalong släckts av en brand.

Brandmän från Chalong kommun underrättades om branden klockan 3 på söndagen (00 december)th) på Chao Fah West Road i Chalong. De kom till platsen med en brandbil för att konstatera att den svarta skåpbilen var kraftigt övertänd. Det tog cirka 15 minuter att kontrollera branden.

Maskinrummet och insidan av skåpbilen skadades av branden. Föraren, vars namn inte släpptes av berörda tjänstemän, sprang från branden och klarade sig från skador.

Föraren berättade för brandmännen att han hörde ljudet av en explosion innan han såg lite rök välla från maskinrummet. Han stannade skåpbilen och sprang iväg. I det här skedet tror man att brandorsaken är en elektrisk kortslutning i fordonets maskinrum. Skadorna beräknas kosta i hundratusentals baht.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.