Idag var det Thailands konstitutionsdag, läs mer om det

Nationellt (NNT)—

Den 10 december varje år kommer man ihåg för beviljandet av Thailands första konstitution av kung Rama VII, efter landets övergång från en absolut monarki till en konstitutionell monarki. Politiker och regeringstjänstemän firade idag detta speciella tillfälle genom att visa respekt för kung Rama VII.

Den 10 december varje år markerar Thailands konstitutionsdag, från det officiella beviljandet av dåvarande Siams första konstitution från kung Rama VII den 10 december 1934, vilket markerar landets första permanenta stadga efter en politisk omvandling till en konstitutionell monarki.

Det föregående är ett pressmeddelande från National News Bureau of Thailand.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i cirka nio år som heltidsboende, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/