Patong Carnival 2023 är på gång - FOTO TUR

Patong –

Den årliga Patong-karnevalen pågår för att markera början på Phukets turismhögsäsong.

Phukets viceguvernör Amnuay Pinsuwan, Patongs borgmästare Chalermsak Maneesri och många thailändare och utlänningar såg karnevalsparaden igår (8 december) klockan 5 längs Patong Beach Road.

Den 37th årliga evenemanget hålls från den 8 decemberth till december 10th, 2023 från 4:00 till midnatt och framåt på Patong Beach.

I år är evenemanget under temat "Lyckans tid". Den årliga Patong-karnevalen syftar till att öka turismen och ekonomin för både thailändska och utländska turister.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.