Motorcykelförare dör efter att ha fastnat under en minivan i Kata – VIDEO

Kata –

En motorcykelförare har dött efter att han fastnat under en minivan i Kata.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan på torsdagen (7 decemberth) kl. 6 på Patak Road i Kata, Mueang Phuket. De kom till platsen för att hitta motorcykelföraren under minivanen på vägen. Den skadade motorcykeln hittades i närheten.

Department of Disaster Prevention and Mitigation kallades till platsen för att lyfta upp minivanen. Motorcykelföraren drogs sedan ut under minivanen. Ryttaren, identifierad av polisen endast som Mr. Chalermphon, 28, från Trang, dödförklarades senare.

CCTV-bilder i närheten visar att det stod en vit pickup mitt på vägen. Lastbilen korsade vägen när motorcykelföraren inte kunde stanna. Motorcykelföraren tappade kontrollen och svängde över i motsatt körfält innan föraren kastades under minivanen och blev överkörd.

Chalongpolisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för eventuella rättsliga åtgärder.

Varning för grafiskt innehåll i CCTV-filmen nedan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.