Dussintals utländska turister slipper skador efter busskrasch på Patong Hill

Patong –

Dussintals utländska turister har klarat sig från skador efter att en turistbuss kraschade bak i en lastbil på Patong Hill.

Patongpolisen underrättades om olyckan på fredagseftermiddagen (8 decemberth) på vägen Kathu – Patong. De kom till platsen för att hitta en turistbuss som kraschade baktill på en lastbil. Dussintals utländska turister tog sig säkert ut ur turnébussen.

Inga personskador rapporterades. Reseföretaget skickade ett annat fordon för att ta de utländska turisterna till deras slutdestination.

Patongpolisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för ytterligare rättsliga åtgärder.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.