UPPDATERING: Försvunnen pojkekropp hittades i Thalang Lagoon

Thalang –

Kroppen av en försvunnen pojke hittades vid en lagun i Sri Soonthorn efter sju timmars letande.

Vår tidigare historia:

En pojke har räddats från att drunkna medan en annan pojke fortfarande saknas vid en lagun i Sri Soonthorn.

Nu till uppdateringen:

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att klockan 9:05 på tisdagskvällen (5 december) de fick besked från räddningsdykare att de äntligen hittat den försvunna pojkens kropp. Kroppen identifierades som Mr W, 16, fullständigt namn undanhållet på grund av hans ålder. Inga sår hittades på hans kropp. Hans mamma var närvarande på platsen vid upptäckten och hans kropp fördes till Thalangs polisstation.

Det tog sju timmar för räddningsdykare att söka efter kroppen eftersom det finns många trädrötter i lagunen som hindrade sökandet. Det rapporterades att Warut fiskade vid lagunen innan han av misstag ramlade ner i lagunen och drunknade.

Phuket Express sänder sina kondoleanser till offrets vänner och familj.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.