Två motorcykeltjuvar greps i Rawai

Rawai –

Polisen grep två misstänkta som stal en motorcykel i Rawai.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express på torsdagen (7 decemberth) den 4 decemberth, hittade de den stulna motorcykeln parkerad i Soi Sai Yuan. Motorcykeln var täckt med duk. Polisen hittade och identifierade senare två misstänkta från CCTV-filmer när de stal motorcykeln som sågs köra iväg på motorcykeln i fråga.

Motorcykelföraren identifierades endast som Mr. Dee, 39, och hans passagerare var Mr. Suchart, 44. Polisen arresterade Mr. Dee i Chalong medan Mr. Suchart arresterades i Wichit. De fördes båda till Chalongs polisstation för att åtalas för stöld.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.