Trafikförseningar efter att lastbilen välter på huvudvägen i Phuket

Phuket -

Trafiken drabbades av betydande förseningar efter att en lastbil välte på en huvudväg i Phuket.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan klockan 1 på onsdagen (00 december)th) på förbifartsvägen (Chalerm Phrakiet Rama 9 Road) i Koh Kaew sub-distrikt, Mueang Phuket.

Räddningstjänsten kom till platsen för att hitta den vältade lastbilen på norrgående körfält. Föraren, som inte identifierades av räddningspersonal, hade endast ådragit sig lindriga skador. Bensin hittades läckt från lastbilen och spills ut på vägen. Trafiken försenades i många kilometer innan lastbilen togs bort och vägen städades.

Orsaken till olyckan var oklar och undersöks fortfarande av relevanta myndigheter vid presstid.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.