Myanmar Man dör efter att ha fallit i en kanal i Phuket Town

Phuket -

En man i Myanmar har dött efter att ha fallit i en kanal i Phuket Town.

Räddningstjänsten underrättades om händelsen före midnatt på tisdagen (5 decemberth) vid Bang Yai-kanalen på Takua Pa Road i Talad Yai sub-distrikt, Mueang Phuket.

De kom till platsen för att hitta en man i den grunda kanalen. Räddningspersonal gick ner i kanalen som är cirka tre meter hög. Mannen drogs senare upp från kanalen där han dödförklarades.

Lokala invånare i närheten berättade för räddningstjänsten att mannen var medborgare i Myanmar. Han ska ha varit berusad innan invånarna såg honom falla i kanalen.

Mannens namn har inte lämnats ut av relevanta tjänstemän och fallet var under utredning vid presstid.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.