Fem personer skadades efter en lastbilskrock i Wichit

Wichit –

Fem arbetstagare i Myanmar har ådragit sig skador efter att en lastbil kraschade i Wichit.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan klockan 5 på onsdagen (20 december)th) på Ao Yon – Khao Khad i Wichit-distriktet, Mueang Phuket. Utryckningspersonalen kom till platsen för att hitta en lastbil vid vägkanten.

Fem arbetstagare i Myanmar hade ådragit sig olika skador. En av dem hade fått allvarliga skador och de fördes till ett lokalt sjukhus. Ögonvittnen berättade för räddningsarbetarna att pickupen bar många Myanmar-arbetare på lastbilsflaket innan kraschen. Wichitpolisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.