En pojke räddad från att drunkna, en fortfarande saknad i Thalang-lagunen

Thalang –

En pojke har räddats från att drunkna medan en annan pojke fortfarande saknas vid en lagun i Sri Soonthorn.

Räddningstjänsten underrättades om händelsen klockan 1:40 på tisdagen (5 december)th) vid en lagun i byn Bang Maruan.

De första insatserna kom till platsen för att hitta en ung Myanmar pojke som hade dragits upp ur vattnet av lokala invånare. Han fördes till ett närliggande sjukhus och förväntades återhämta sig.

En thailändsk pojke saknas fortfarande i lagunen vid presstid. Räddningsdykare som kallades till platsen söker efter den försvunna pojken. De två pojkarna ska vara i åldrarna 10-12 år gamla.

Deras namn undanhölls på grund av deras ålder och omständigheterna bakom att de befann sig i lagunen lämnades inte ut till den thailändska pressen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.