UPPDATERING: Taxichaufför kapitulerar efter att ha attackerat mobilapptaxichaufför i Thalang

Thalang –

En lokal taxichaufför överlämnade sig till thailändsk polis efter att de attackerat en taxichaufför för mobilapplikationer i Cherng Talay.

Vår tidigare historia:

En taxichaufför för mobilapplikationer ådrog sig skador efter att han attackerades av flera män när han plockade upp en passagerare på en strandklubb i Cherng Talay, enligt en polisrapport.

Nu till uppdateringen:

Cherng Talay-polisen berättade för Phuket Express att på måndagen (4 decemberth), Mr. Gam (alias), 48, överlämnade sig till polisen. Gam berättade för polisen att han attackerade mobilapplikationen taxichaufför. Mr. Lung (alias), 46, som följde med Mr. Gam berättade för polisen att han såg händelsen och försökte stoppa Mr. Gam utan framgång.

Mr. Gam sa att han använde en träpinne för att slå taxichauffören i mobilapplikationen två gånger efter att de startat ett gräl. Mr. Gam försökte hindra mobilapplikationens taxichaufför från att plocka upp en passagerare nära hans taxistation.

Mr. Gam har bett om ursäkt till mobilapplikationen taxichaufförer och andra taxichaufförer samt Phuket-folket. Han har insett att han har skadat Phukets turismbild.

Cherng Talay-polisen sa att Mr. Gam står inför anklagelser om kroppslig och psykisk skada och är fortfarande häktad vid presstillfället.

Phuket Express noterar att offret, vars namn undanhållits för hans integritet och sedan dess har flyttat till Trang på grund av oro för hans säkerhet, tidigare trodde i sitt uttalande till polisen att mer än en person var inblandad. Mr. Gam har dock tagit fullt ansvar och ansvar för händelsen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.