Ukrainsk man ska ha blivit attackerad och utpressad för pengar i Chalong

Chalong –

En ukrainsk man ska ha blivit attackerad och utpressad på pengar i Chalong förra veckan, säger Phukets turistpolis.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express torsdagen (30 novemberth) att en oidentifierad ukrainsk man kom in och bad om hjälp. Han berättade för Phukets turistpolis att han attackerades och utpressades för 21,000 XNUMX baht kontanter av en grupp människor som han känner i Chalong.

Han är rädd att han och hans familj försattes i fara av den här situationen. Phuket Tourist Tourist Police tog honom till Chalongs polisstation för att lämna in en officiell rapport.

Phuket Express noterade att Phukets turistpolis inte avslöjade några detaljer om den ukrainske mannen eller detaljerna i situationen för honom och hans familjs säkerhet.

Vid presstid utreddes denna situation fortfarande av relevant polis i Phuket.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.