Misstänkt greps med 200 gram Crystal Meth värd 200,000 XNUMX Baht i Thalang

Thalang –

En misstänkt greps med 200 gram kristallmetamfetamin i Pa Klok som är värt cirka 200,000 XNUMX baht, säger thailändsk polis.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att på måndagen (4 decemberth) arresterade de en misstänkt som bara identifierades som Mr. Somsak, 48, från Paklok. Han greps i ett hus i Paklok och beslagtogs av honom var 200 gram kristallin metamfetamin värd cirka 200,000 1,000 baht (1,000,000 XNUMX gram = XNUMX XNUMX XNUMX baht).

Gripandet kom efter att polisen meddelats från ett anonymt tips om att den misstänkte sålde illegala droger i området. Polisen gick till huset där den misstänkte hittades inne på toaletten. Han erkände för polisen att narkotikan tillhör honom.

Somsak berättade för polisen att han anlitades av en man som han bara kände som Mr. Bang för att leverera droger. Han fick fem gram kristallmetamfetamin för sitt arbete.

Han fördes till Thalangs polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja.

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.